Pretestare Cambridge Advanced online la UVVG
28.04.2020


 Centrele educationale ale Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad si-au intensificat activitatea in online astfel ca in aceste zile au avut loc o serie de webinarii Cambridge English pentru profesorii de limba engleza, pentru candidatii examenelor Cambridge, cat si pentru parintii acestora.

 In acest context Centrul BLC din cadrul UVVG vine in sprijinul elevilor de liceu, in special a celor aflati in clasele a 11 a si a 12 a, cu o pretestare a examenului Cambridge Advanced. Aceasta pretestare este o simulare reala, online a unui examen Cambridge Advanced English.

 Concret British Language Center UVVG, centrul autorizat Cambridge English in judetul Arad, pune elevilor la dispozitie oportunitatea de a participa pe data de 6 mai la o pretestare gratuita online pentru examenul Cambridge C1 Advanced.

 Dupa cum mentiona si rectorul UVVG, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci, Universitatea de Vest Vasile Goldis are infrastructura necesara desfasurarii cursurilor online inca de cativa ani, cei care studiaza in cadrul institutiei de invatamant superior fiind deja familiarizati cu predarea moderna, online.

 

Inscrierea pentru preTEST Cambridge Advanced se face pe adresa de e-mail blc@uvvg.ro sau la numarul de telefon 0787 880 025.