Poftiți la Teatru: 3 spectacole pe săptămână în februarie
28.01.2021

Teatrul Clasic Ioan Slavici anunță că în luna februarie va pune în scenă pentru publicul arădean nu mai puțin de 12 spectacole, după următorul program:

Joi, 4 februarie, vor ajunge în fața spectatorilor actorii din ,,Familia Tót” de Örkény István, spectacol regizat de Sânziana Stoican. Acesta va deschide programul spectacolelor pregătite de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” pentru a doua lună a acestui an. Sâmbătă, pe 6 februarie și duminică, pe 7 februarie, pe scenă vor urca actorii din ,,Terapie de grup”, musical regizat de Tapasztó Ernő și realizat în coproducție cu Aradi Kamaraszinház și Teatrul Jókai Békéscsaba (Ungaria), în cadrul proiectului ,,Teatru fără frontiere”.

A doua săptămână a lunii februarie va aduce, joi, pe 11 februarie, spectacolul „Iubirea la oameni” de Dimitri Bogoslavski, sâmbătă, pe 13 februarie spectacolul „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, în regia lui Ștefan Iordănescu, iar duminică, 14 februarie, spectacolul „Ai mei erau super!”, un spectacol regizat de Cristian Ban, realizat cu un scenariu colectiv bazat pe întâmplări reale ale actorilor din distribuție.

În următoarea zi de joi, pe data de 18, spectacolul regizat de Laurian Oniga „Omul cu mârțoaga” va reveni pe scena teatrului, la mai bine de un an și jumătate de la premieră. Sâmbătă și duminică, pe 20 și 21 februarie, pe scenă vor ajunge actorii din cele două distribuții ale spectacolului „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crăciun.

Cehov va reveni și el, în sala teatrului arădean, pe 25 februarie, în cadrul spectacolului „Cerere în căsătorie”, regizat de Florin Covalciuc. Ultimele două spectacole ale lui februarie vor fi ,,Familia Tót” de Örkény István şi ,,Omul cu mârțoaga” de George Ciprian, pe 27 şi 28 februarie. Toate spectacolele vor fi jucate pe scena sălii mari a teatrului, începând cu ora 19.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează online de pe platforma www.eventim.ro sau de la agenția de bilete a TCISA. Orarul agenției este: marți, miercuri, vineri: 10.00 – 16.00, joi:10.00 – 14.00 și 17.00 – 18.30, sâmbătă și duminică: 10.00-12.00 și 17.00-18.30.

În ziua reprezentației, biletele pot fi achiziționate de la casieria TCISA, doar până la ora 18:30! Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru limitarea răspândirii COVID 19