Podul Decebal, din nou închis
02.10.2020

Modernizarea podului Decebal continuă cu noi restricții de trafic, astfel că începând de astăzi, accesul nu mai este permis.
Conform reprezentanţilor administraţiei arădene, Începând de vineri, 2 octombrie, ora 15:00, traficul va fi restricționat total pe Podul Decebal în vederea finalizării lucrărilor de reabilitarea a conductei de apă de sub pod, dar și a celor de refacere a căii de rulare. Restricția de circulația se va menține pe toată durata acestui sfârșit de săptămână, însă în cazul în care condițiile meteo vor împiedica finalizarea lucrărilor programate pentru acest weekend nu este exclus ca podul să rămână închis și luni.
Traficul pe podul Decebal a fost deschis cu maxima viteză înainte de începerea şcolii, chiar dacă lucrările nu au fost finalizate continuând să dea mari bătăi de cap arădenilor. Odată cu redeschiderea circulației acum două săptămâni, primăria municipiului a avansat un nou termen de finalizare și anume jumătatea lunii octombrie. Rămâne să vedem dacă şi acest termen va suferi amânare.