Platforma de înscrieri, redeschisă la UVVG
30.08.2021
Din 30 august s-a redeschis Platforma de înscrieri la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad. „Studiază, inovează, excelează” este motto-ul Universităţii.

Cei interesaţi de locurile rămase neocupate la unul din cele 43 de programe de licenţă, 25 de masterat şi două şcoli doctorale (Medicină şi Biologie), se pot înscrie la sediul rectoratului UVVG situat pe B-dul Revoluţiei Nr. 94-96.
 Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad oferă sprijin studenților în ceea ce privește orientarea în carieră, dezvoltarea personală și optimizarea învățării.

Calendarul admiterii pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: MEDICINĂ, MEDICINĂ (în limba engleză), MEDICINĂ DENTARĂ, FARMACIE şi ASISTENŢĂ MEDICALĂ GENERALĂ se organizează a doua sesiune de admitere în luna septembrie 2021 prin susținerea online a unui test grilă accesând platforma de examene /examene.uvvg.ro sau cu prezenţă (onsite), în funcţie de situaţia epidemiologică la data susţinerii, conform următorului calendar: 30 august-19 septembrie, înscrierea candidaților; 20-21 septembrie, evaluarea performanțelor școlare și realizărilor personale (pentru candidaţii la Medicină în limba engleză); 21 septembrie, susținerea testului de admitere, afișarea rezultatelor și formularea eventualelor contestații; 22-25 septembrie, afișarea soluționării contestațiilor și confirmarea locului prin achitarea integrală a taxei de școlarizare pentru anul I de studiu; 27 septembrie, redistribuirea candidaților pe locurile neocupate şi afișarea rezultatelor finale.

Pentru programele din cadrul domeniului Sănătate: BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE, TEHNICĂ DENTARĂ, NUTRIȚIE ȘI DIETETICĂ se organizează a doua sesiune de admitere în luna septembrie 2021 pe baza mediei obținute la examenul de bacalaureat. Admiterea se desfășoară conform următorului calendar: 30 august-24 septembrie, înscrierea candidaților pe platforma on-line; 25 septembrie, afișarea rezultatelor și formularea contestațiilor; 26 septembrie-28 septembrie, confirmarea locului prin achitarea integrală sau rata I a taxei de școlarizare pentru anul I de studiu și semnarea contractului de studii; 29 septembrie, redistribuirea candidaţilor pe locurile neocupate şi afișarea rezultatelor finale.

Admiterea pentru ciclul de studii universitare de doctorat se organizează în sesiunea septembrie 2021, conform calendarului: 30 august-17 septembrie, înscrierea candidaţilor români şi a candidaţilor din state membre ale Uniunii Europene şi ale Spațiului Economic European și din Confederația Elvețiană; 20 septembrie, evaluarea dosarelor; 22 septembrie, examen de specialitate; 23 septembrie, afișarea rezultatelor și formularea contestațiilor; 24 septembrie, soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale.

Am pus un accent deosebit pe transparenţă pe toate palierele şi încercăm să ne adaptăm vremurilor moderne, fiind într-o continuă perfecţionare. Doresc să duc mai departe munca tatălui meu, regretatul preşedinte fondator, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, şi împreună cu echipa de conducere să dezvoltăm acest brand al Aradului” - spune prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.