Petrolul şi UTA închid etapa secundă
12.08.2019

În această seară, de la ora 18, se va disputa derby-ul rundei a doua din Liga Secundă. Petrolul Ploieşti şi UTA se întâlnesc pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti în ultima partidă a etapei. Cele două formaţii şi-au anunţat intenţia de a promova la finalul sezonului, iar ambele s-au impus în runda inaugurală. UTA a trecut la scor de reprezentare de Dunărea Călăraşi, în vreme ce ploieştenii au avut de tras serios în faţa Metaloglobus Bucureşti, pe care au învins-o cu 2-1. Anunţat indisponibil înaintea etapei, David Miculescu a fost recuperat şi este în lot pentru acest meci, în vreme ce Amir Khalaila a primit cazierul din ţara natală însă nu a putut fi legitimat la timp. 

În ultimele 4 întâlniri dintre cele două echipe, UTA a înregistrat 2 remize şi 2 înfrângeri, iar fiecare partidă a avut 4 sau mai multe goluri. În ultimul duel de la Ploieşti, în sezonul precedent, s-a consemnat o remiză, 2-2, iar golurile arădene au fost semnate de Ciprian Rus. 

Imediat după ultimul fluier, de la ora 20:00, în cadrul emisiunii "Glasul Tribunei", puteţi afla primele reacţii după această partidă, dar şi analiza întregii etape a Ligii Secunde.


Foto: uta-arad.ro