Petre, aproape de întoarcerea la Arad! Internaționalul de tineret s-a despărțit de Cosenza și va semna, foarte probabil, cu UTA
02.02.2021

Atacantul arădean Adrian Petre s-a despărțit de formația de Serie B Cosenza, urmând să revină la echipa care l-a împrumutat acolo, FCSB. Însă, atât presa italiană cât și cea din România îl dau pe Petre revenit la UTA. Clubul arădean încă nu a confirmat transferul, declarațiile din ultima săptămână ale conducerii și ale antrenorului Laszlo Balint negând faptul că acesta ar reveni în tricoul „roș-alb”. Rămâne de văzut în următoarele zile dacă Petre va semna cu echipa la care a crescut, și, în caz că va semna, care sunt detaliile transferului, având în vedere și suma pe care FCSB o datorează UTA-ei după plecarea în Italia a lui Dennis Man. Mutarea a fost confirmată și de patronul formației bucureștene: „I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Petre a evoluat pentru echipa mare a UTA-ei între 2015 și 2017, timp în care a marcat 29 de goluri în 39 de partide în liga secundă. De la Arad atacantul s-a transferat în Danemarca, la Esbjerg, de unde mai apoi a ajuns la FCSB.