Peste 750 de arădeni s-au vaccinat duminică
08.03.2021

Potrivit datelor furnizate de Nucleul Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare Arad,  în ultimele 24 ore, au fost vaccinate 752 de persoane. Dintre acestea, 525 de persoane au fost imunizate cu prima doză Pfizer și 114 cu prima doză AstraZeneca și 2 persoane cu prima doză Moderna. Cu doza de rapel s-au vaccinat 111 persoane – 108 cu Moderna ș2 cu Pfizer.

De la începutul campaniei de vaccinare și până duminică,7 martie, 19.297 de persoane au fost imunizate în centrele din județul Arad. Au fost raportate 16 cazuri de reacție post vaccinare in primele 15 minute de la administrarea dozei, toate pentru vaccinul de tip Pfizer, fără a fi înregistrate reacții severe.

Ritmul de vaccinare din Arad ar putea crește odată cu posibila înființare a patru noi fluxuri de vaccinare pentru imunizarea cu Moderna, începând cu data de 15 martie. Acestea sunt 
Sala de sport din Centrul de vaccinare Curtici, Sala de evenimente din Sântana, un fost sediu de grădiniță de la Șiria- câte un flux și un flux în municipiul Arad, cel mai probabil în Micălaca.