Persoană Decedată în Râul Mureș
14.06.2024

În jurul orei 17:00, un apel la numărul de urgență 112 a raportat prezența unui cadavru în râul Mureș, în municipiul Arad. Echipajele de pompieri au intervenit prompt și au recuperat trupul neînsuflețit din apă. În acest moment, se desfășoară cercetări la fața locului. Conform primelor observații, nu există suspiciuni de omucidere. Cadavrul urmează să fie transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală (SJML) pentru efectuarea autopsiei, care va stabili cauza decesului.


Două Persoane Decedate în Șeitin

O altă veste tragică a fost raportată în această după-amiază. La data de 14 iunie, în jurul orei 16:25, printr-un apel la 112, a fost sesizată prezența a două persoane decedate într-un imobil din localitatea Șeitin. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-au deplasat la fața locului, însoțiți de polițiștii Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetările necesare.


Ancheta în Curs

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru autopsie. Concluziile medico-legale vor fi cruciale în determinarea cauzelor decesului și a încadrarea juridică a faptelor. Poliția continuă să investigheze circumstanțele acestei tragedii.


O Zi Tristă pentru Arad

Astăzi, comunitatea din Arad se confruntă cu trei decese tragice, lăsând în urmă familii îndurerate și o comunitate șocată. Poliția și autoritățile competente fac tot posibilul pentru a elucida circumstanțele acestor incidente și pentru a oferi răspunsuri familiilor afectate.