Pensiunea „La cuscrii”
21.07.2020

O nouă oază de linişte s-a deschis în Arad, pe Calea Bodrogului nr. 20.

Însuşi numele „La cuscrii” exprimă dorinţa proprietarilor de a transforma acest loc într-o atmosferă de acasă şi astfel toţi cei care le calcă pragul să revină cu drag aici.

Loc de joacă generos pentru familiile cu copii, terasă cu grătar şi gril dar şi o noutate care îţi captează atenţia. Două trăsuri puse la dispoziţia doritorilor de plimbări, atât în natură cât şi pentru a vizita oraşul într-un mod inedit.

Copiii au fost cei mai fericiţi de ieşirea cu trăsura, pentru mulţi dintre ei fiind cu siguranţă prima experienţă de acest gen. Chiar dacă traversăm vremuri tulburi, cu măsurile de precauţie luate, putem petrece timp de calitate în deplină siguranţă. Se pot organiza şi seri cu muzică live în condiţiile impuse de normele în vigoare.

Tot aici găsim cazare la cele mai înalte standarde, camere moderne cu toate utilităţile puse la dispoziţia celor care au nevoie.

Situată chiar lângă sensul giratoriu la coborârea de pe autostradă pe ieşirea aeroport, pensiunea „La Cuscrii” este soluţia la îndemână pentru cei care tranzitează Aradul.

Noi v-am prezentat ce am găsit acolo... Vă invităm pe dumneavostră să vă convingeţi că este un loc primitor care vă aşteaptă cu drag.

Pensiunea La Cuscrii, Calea Bodrogului 20, o nouă variantă de relaxare vă aşteaptă cu drag!