Passaglia devine al optulea jucător care părăsește UTA în această iarnă! Argentinianul a oferit două pase de gol în cele 18 partide jucate pentru arădeni
29.01.2022

Cu doar câteva ore înainte de meciul de la București împotriva Rapidului, clubul UTA a anunțat oficial despărțirea de argentinianul Juan Pablo Passaglia. 


„Conducerea clubului UTA şi mijlocaşul argentinian Juan Pablo Passaglia au ajuns, astăzi, la un acord amiabil de încetare a colaborării. Îi mulțumim lui Juan pentru toată perioada petrecută la Arad şi îi urăm mult succes în etapele viitoare ale carierei sale!” a fost mesajul postat pe site-ul oficial al grupării „roș-albe”


Sosit la Arad în vara anului trecut, după doi ani la Politehnica Iași, Passaglia a jucat în 18 partide pentru UTA în actualul sezon de Liga 1, în care a oferit și două pase de gol. Mijlocașul devine al optulea fotbalist care părăsește echipa arădeană în această iarnă, după Marius Tomozei, Florin Ilie, Sorin Bustea, Liviu Antal, Ioan Hora, Tudor Călin și Haralambie Mociu, în cazul tânărului portar fiind vorba doar despre un împrumut.