Ovidiu Hațegan, delegat la Dinamo Kiev - Barcelona în grupele Champions League!
31.10.2021

Ovidiu Hațegan a primit o nouă delegare în grupele UEFA Champions League. După FC Porto - Atletico Madrid 0-0 și Benfica - Bayern 0-4, arădeanul va conduce meciul dintre Dinamo Kiev și FC Barcelona, care se va disputa în capitala Ucrainei marți seară, de la ora 22:00.

Este pentru a cincea oară când arădeanul va arbitra un meci al Barcelonei, iar catalanii nu au pierdut niciodată cu el la centru: primele trei partide s-au încheiat cu victorii (7-0 cu Celtic în 2016, 1-0 cu Sporting Lisabona în 2017 și 2-0 cu Inter Milano în 2018), iar în ultimul meci cvintupla campioană a Europei a remizat alb, 0-0, cu Borussia Dortmund, în 2019. De cealaltă parte, Hațegan a arbitrat cinci partide ale lui Dinamo Kiev, cu rezultate mixte: o victorie, trei remize și o înfrângere.  Va fi a șaptea partidă în care Hațegan îl va arbitra pe Mircea Lucescu, actualul tehnician al formației ucrainene, iar bilanțul de până acum este unul pozitiv: patru victorii, un egal și o înfrângere.

Arădeanul va fi asistat la disputa de pe „NSC Olympiyskiy” de trei conaționali: Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe la cele două tușe și rezerva Radu Petrescu. În camera VAR vor lua loc italienii Marco di Bello și Maurizio Mariani.