Oferte turistice de Paşte
14.04.2021

Unde pot merge de Paste, cei care vor sa isi petreaca sarbatoarea in straintate?
Grecia pare a fi prima optiune, fiind san al ortodoxiei.

Aici gasim oferte pe individual, ceea ce inasemna ca ne asiguram transportul. Oricum fiind aproape putem merge cu masina, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. De la 350 de euro in zona Halkidiki la un hotel de 3 stele cu demipensiune, pentru 2 persoane, 420 de euro pentru 2 persone intr-un hotel de 3 stele cu demipensiune in Paralia, sau 750 de euro pentru 2 persoane la un hotel de 5 stele in Halkidiki.

Varianta cu autocarul este mai ieftina , o cazare la vila pentru 5 nopti de Paste, ne costa 195 de euro de persoana.

Vestea buna este ca cei vaccinati pot intra in Grecia cu dovada vaccinarii


Destinatia anului este Egiptul, asa ca de ce nu am da o fuga si de Paste, la caldura si la balaceala mai ales ca avem si oferte cu placare din Timisoara.

Este vorba de un zbor suplimentar cu plecare pe 29 aprilie.

7 nopti in Egipt ne costa intre 470 de euro de persoana  si 640 de euro de persoana pentru 7 nopti cu all-inclusive sau ultra all-inclusive in functie de hotelul ales.

In aceste preturi sunt incluse asigurarea medicala si cea storno.

Locuri frumoase de vizitat in perioada Pastelui sunt si la noi in tara unde zona Maramuresului ne asteapta incarcata de traditii.
In plus agentii de tursim au subliniat eforturile pe care le fac hotelierii romani pentru a ne oferi vacante in conditii apropiate celor din strainate.