O fostă jucătoare a Aradului a dispărut!
20.12.2019

ACTUALIZARE

După 6 zile în care familia nu a știut nimic despre ea, Destiny Williams a apărut acasă vie și nevătămată. Imediat, mama sa a scos de pe Facebook anunțul disperat făcut aseară, iar FBI-ul a încetat căutările.

Stirea initiala

După o “secetă” de patru ani, echipa de baschet feminin a Aradului a reuşit să cucerească, la finele sezonului trecut, o nouă medalie în România. Un mare merit pentru această realizare a avut-o americanca Destiny Williams, mai mereu MVP în partidele disputate.

La 28 de ani, baschetbalista de 1,85 metri mai avea multe de spus în sportul cu balonul la coș, dar s-a întors acasă în SUA și ar fi ales să urmeze o carieră în medicină. În urmă cu câteva minute, pe rețeaua de socializare Facebook, mama sa a postat un mesaj disperat: ”Dacă cineva a văzut sau știe ceva din împrejurimi despre Destiny Williams, vă rugăm să contactați Houston FBI 832-344-1840 sau pe masa sa 470-270-9918. Rog distribuire! ”

Williams a fost la a doua experienţă în România pentru echipa din oraşul de pe Mureş. În 2014, pivotul a debutat pe bătrânul continent chiar la Arad, unde a înregistrat cifre impresionante de 16.5 puncte și 12.7 recuperări. Spre finalul acelui sezon, americanca a fost selecționată în puternicul campionat din WNBA. Fanii arădeni o consideră una dintre cele mai importante jucătoare străine care a evoluat de-a lungul timpului în oraşul nostru.

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru TV Arad, pe 4 februarie 2019, Destiny Williams mărturisia că pentru ea, baschetul implică foarte multă ştiintă şi urmăreşte documentare pentru a învăţa, în paralel, noţiuni despre medicină. Îşi dorea să aplice pentru o universitate din acest doemniu. Atunci, americanca declara că nu e pregătită să se lase de baschet, dar se pare că în această vară, sportiva a ales să nu semneze cu nicio echipă. Emisiunea integral cu aceasta poate fi urmărită AICI.