O companie din Turcia interesată să investească în județul Arad
28.05.2021

Comunicat de presă CJ Arad: Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit la sediul instituției cu reprezentanții unei companii din Turcia, interesați să investească în județul Arad. La întâlnire au mai fost prezenți Bogdan Boca, administrator public al municipiului Arad, iar din partea Consiliului Județean Arad Florian Vârvescu - arhitect șef, respectiv dr. Andrei Ando, director executiv al Direcției Comunicare, Strategii și Administrație Publică.

Președintele Iustin Cionca a realizat o prezentare a județului, cu accent pe profilul industrial, investitorii din zonele industriale, Zona Liberă Arad-Curtici și poziția geografică privilegiată a județului.

Reprezentanții companiei au declarat că printre motivele pentru care au ales Aradul ca posibilă destinație s-au regăsit deschiderea și receptivitatea în discuțiile prealabile întâlnirii de la Consiliul Județean Arad.

,,Suntem preocupați să atragem investitori noi, care să se dezvolte și să facă profit într-unul dintre cele mai puternice județe din România. Dezvoltarea mediului economic, crearea a noi locuri de muncă, duc implicit la creșterea calității vieții arădenilor. Administrația creează condiții prin dezvoltarea infrastructurii rutiere, a rețelelor de gaz, apă și canalizare, pentru a fi cât mai atractivi pe piața de investiții”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Delegația și reprezentanții Consiliului Județean Arad au făcut și o vizită în teren, deplasându-se la locul posibilei investiții.