Nostradamus a prezis coronavirusul?
21.04.2020

Vrem nu vrem nu scapam de prezicerile lui Nostradamus nici in 2020.
Cunoscutul medic alchimist si astrolog a prezis viitorul pentru 2240 de ani înainte. E treaba fiecăruia să creadă sau nu, însă experiența arată că interesul oamenilor față de catrenele cifrate rămâne viu și astăzi.
Prezicătorul francez vorbește în Centuria II, catrenul 53, despre răspândirea unei boli cumplite, fiind menționat un oraș care are legatura cu marea de unde va porni o mare epidemie.

“O mare ciumă într-un oraș de la mare nu se va opri cât timp nu va fi răzbunată moartea și sângele unui om evlavios, luat și condamnat fără vină”, se spune în textul lui Nostradamus.
Wuhan nu este un oras cu iesire la mare, dar separe ca totul a pornit de la piata de peste.

În continuare Nostradamus vorbește despre “o doamnă nobilă”, “ofensată de fățărnicie”.

Acest vers duce spre fostul ministru al Sănătății al Chinei, Wu Yi, care la Beijing este chemată să combată boala. În anul 2003 femeia, care este originară din Wuhan, reușise să organizeze un staff pentru combaterea pneumoniei atipice. Aaceasta a fost nominalizata pentru combaterea virusului SARS, cel din care deriva Cov 2.

În ceea ce privește “moartea și sângele omului evlavios” specialsitii spun ca ar fi vorba de medicul Li Wenliang, care a încercat să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului pe 30 decembrie 2019.
In acelasi catren Nostradamus vorbeste si despre Italia.

In întunericul nopții, într-o țară cu 7 dealuri (Italia) se va transforma amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge și a strica lumea. Va fi sfârșitul economiei mondiale așa cum o cunoașteți”.
Nostradamus ne aduce in continaure vesti rele pentru acest an.
Acesta mai vorbeste despre un război în Orientul Mijlociu, o criză economică mondială, incendii forestiere imense, Brexit și prăbușirea unui mare Imperiu, un nou rege în Anglia, un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane, creșterea nivelului mării, cutremure de pământ distructive si inceperea implantarii cipurilor.