Moise înscrie golul carierei pentru 3 puncte la Reșița!
27.10.2019

UTA s-a impus în prelungirile duelui cu CSM Reșița, grație unei reușite senzaționale semnată de Romario Moise. Mijlocașul de 24 de ani a punctat cu o foarfecă laterală de generic de la 17 metri, în al 3-lea minut de prelungire.

Alb-roșii au început perfect partida, iar după doar 1 minut, golgheterul și căpitanul Ciprian Rus a împins balonul în poartă după o lovitură de colț. După 20 de minute, Moise a transformat perfect o lovitură liberă, iar până la cabine, Buhăcianu a mai ratat o ocazie incredibilă.

Vezi ce a spus Laszlo Balint după acest meci:


De la cabine, CSM Reșița a intrat mai motivată și a punctat cu multă șansă prin Ehmann, cu largul concurs al lui Florin Ilie care a deviat nefericit mingea în propria poartă. Cioablă a restabilit egalitatea, iar până la golul izbăvirii, Buhăcianu a mai ratat o oportunitate bună. David Miculescu și Ciprian Rus au părăsit terenul cu probleme medicale, iar un diagnostic complet va fi stabilit la începutul săptămânii. 

UTA: Iacob-A. Rus, Melinte, Ilie, Șeroni-Buhăcianu, Moise, Isac, Miculescu-Rus, Ioniță. Au mai evoluat: Ursu, Oroian, Bustea.

Reșița: Zimmerman-Acka, Ehman, Vasiu, Banac-Danci, Poiană-Săulescu, Danci, Vădrariu-Coman. Au intrat pe parcurs: Cioablă, Breșneni, Vlădia.

Pe UTA o așteaptă o partidă pe ”Motorul” din Aradul Nou, duminică, de la ora 14:00, contra Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Declaraţia omului meciului după Reşita - UTA 2-3: