Mii de Iubitori de Muzică au Petrecut la Sebiș: Festivalul de Muzică, Ediția a 22-a
03.06.2024

Orașul Sebiș, Transformat în Zonă de Distracție

Orașul Sebiș a găzduit cea de-a 22-a ediție a Festivalului de Muzică, care a avut loc în Piața Tineretului. Timp de trei zile, centrul orașului s-a transformat într-o zonă de distracție pentru toate vârstele. Cei mici s-au bucurat de tobogane, bazine cu baloane pe apă, bungee jumping, carusele și caracatițe.


Ambianță de Festival

Zeci de tarabe și căsuțe au oferit preparate diverse, satisfăcând toate gusturile. Prima zi a festivalului a fost dedicată muzicii populare. Evenimentul a fost deschis de Orchestra „Rapsodia” din Arad, urmată de fanfare din Almaș și Sebiș, ansambluri de dansuri din Bârsa, Dezna, Sebiș, Taraful din Sebiș, precum și 16 interpreți din municipiu și județ.


Ziua Muzicii Rock și Pop-Rock

A doua zi a festivalului a fost dedicată muzicii rock și pop-rock. Sorina Măgurean, trupa Stone Cold, Lorena Galea, Ribozom și Corso, Pacifica, Lora și Direcția 5 au polarizat atenția spectatorilor, veniți nu doar din împrejurimi, ci și din județele învecinate.


Atmosferă de Sărbătoare

S-a cântat și s-a dansat până târziu în noapte, iar focurile de artificii au încheiat seara într-o notă spectaculoasă.


Final de Festival cu Trupa The Motans

Festivalul s-a încheiat duminică seara cu trupa Epicenter din Arad, Kiraly Jessica, Daria Sturza, Sofia Frunză, Ana Maria Moldovan, Dragoș Moldovan, Vescan, DJ Project și Ioana Ignat. Cap de afiș a fost trupa The Motans, oferind un final memorabil pentru un eveniment de neuitat.