Miculescu aduce un punct UTA-ei
17.11.2019

UTA și Metaloglobus au încheiat la egalitate, 1-1, partida disputată la București în cadrul etapei cu numărul 18 a Ligii Secunde. Arădenii au deschis repede scorul, prin David Miculescu, decarul arădean care a punctat pentru prima dată în acest sezon. Octavian Ursu putea face 2-0, însă a ratat o oportunitate de singur cu portarul după o pasă a lui Ciprian Rus. Până la pauză, Andrei Rus și-a introdus în proprie poartă mingea după o deviere din corner a lui Ovidiu Herea. Repriza secundă a început cu o nouă ratare uriașă a lui Ursu, care  l-a luat la țintă pe Gavrilaș din interiorul careului. Bustea l-a imitat la jumătatea reprizei, iar în finalul meciului, ambele formații au rămas în 10. Sava a fost eliminat de la gazde pentru două galbene, iar Tomozei a ieșit accidentat. 

UTA rămâne liderul Ligii Secunde, cu 32 de puncte, 1 mai mult decât CS Mioveni, dar și 2 meciuri mai puțin. Trupa lui Laszlo Balint va rămâne la București pentru că la mijlocul săptămânii viitoare va întâlni Rapid București, într-o restanță.

Metaloglobus: Gavrilaş – Ciubotaru, D. Lung, Plămadă, Sava – Andr. Lungu, Mino Sota – Al. Coman, E. Vraciu, Ciocâlteu – Ov. Herea. Au intrat: Duminică, Vîlceanu, Ionică.

UTA: Fl. Iacob – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Moise, Hrezdac-Buhăcianu, Miculescu, Ursu-C.Rus(c). Au mai evoluat: Oroian, Ioniță, Bustea.

Foto: uta-arad.ro