Miculescu a fost convocat de Bratu pentru „dubla” amicală a României U21! Man, în lotul României pentru partidele din preliminariile mondialului
24.08.2021

Noul selecționer Florin Bratu a anunțat astăzi lotul naționalei de tineret pentru cele două partide amicale pe care „tricolorii mici” le vor disputa luna viitoare, cu Anglia U21 (3 septembrie, ora 21:00, stadion Steaua) și cu Georgia U21, marți, 7 septembrie, ora 21:00, stadion „Anghel Iordănescu”, Voluntari), iar pe listă se află și utistul David Miculescu. Tânărul mijlocaș a fost convocat și pentru acțiunea preolimpică a naționalei U23, din luna iunie, însă se află în premieră la o acțiune a naționalei de tineret. 

La naționala de seniori, Mirel Rădoi a anunțat la rândul său jucătorii selecționați pentru partidele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022 care se vor disputa în luna septembrie, iar arădeanul Parmei, Dennis Man, se numără printre cei 24 de „tricolori” care vor înfrunta Islanda (2 septembrie, ora 21:45, la Reyjkavik), Liechtenstein (5 septembrie, ora 21:45, la București) și Macedonia de Nord (8 septembrie, ora 21:45, la Skopje). Până acum, fotbalistul crescut de Atletico și UTA are nouă selecții și un gol pentru „naționala” de seniori.

La naționala de seniori a fost convocat și utistul Marko Vukcevic. Muntenegru va disputa în septembrie trei jocuri în preliminariile CM 2022, cu Turcia (deplasare), Olanda (deplasare) și Letonia (acasă).