Maratonul faptelor bune
25.12.2020

Alexia Mikloș, fetița de 12 ani diagnosticată cu tumoră malignă osoasă humerul strâng, are alături de ea super eroi care continuă strângerea de fonduri necesare tratamentului. 

Ca urmare a reușitei evenimentului organizat duminica trecută, voluntarii din Asociația Gai-Cartierul Nostru, alături de „complicii“ de la Pizza BNB și gazdele Înghețată Dominic au o nouă inițiativă, de data aceasta sub forma unei „sarmaliade“ în aceeași locație: Parcul Orizont. 

„Dorim în primul rând să mulțumim arădenilor care au participat la primul eveniment. Generozitatea lor ne-a copleșit și ne motivează să continuăm. Cu siguranță veți simți nevoia de o plimbare la aer curat după Crăciun. Poate veți dori chiar să comparați sarmalele de acasă cu cele gătite de noi. 

Vă oferim o porție de 6 sarmale cu smântână sau ardei iute la prețul de 15 lei. Și vă mai oferim ceva de neprețuit: bucuria de a ajuta un copil în lupta pentru supraviețuire. Vă așteptăm cu mult drag începând duminică, 27 decembrie, de la ora 14.00, în Parcul Orizont. Servirea se face doar la pachet, cu respectarea strictă a prevederilor în vigoare“ au declarat organizatorii. 

Vă reamintim că la prima acțiune caritabilă pentru Alexia au fost donați peste 21.000 lei, bani din care Asociația Gai-Cartierul Nostru va plăti parte din facturile aferente tratamentului.