Man, gol în victoria României din Islanda! Utistul Baravykas a înscris pentru Lituania
02.09.2021

Dennis Man a marcat primul gol al României în victoria cu 2-0 din această seară de pe terenul Islandei. Arădeanul a înscris cu un șut cu dreptul după o pasă primită de la Nicolae Stanciu în minutul 47 al partidei. Mijlocașul Slaviei Praga a dublat avantajul „tricolorilor” în minutul 80, iar România reintră în calculele calificării pentru Cupa Mondială. Formația antrenată de Mirel Rădoi va întâlni Liechtenstein pe teren propriu duminică și Macedonia de Nord, la Skopje, miercuri.

Și utistul Rolandas Baravykas a înscris pentru Lituania, însă balticii au fost învinși cu 1-4 pe teren propriu de Irlanda de Nord. Ultimul jucător al UTA-ei care marca într-un meci oficial la seniori a fost Flavius Domide, pe 23 noiembrie 1968, în victoria României cu Elveția, 2-0, în preliminariile Cupei Mondiale din 1970. Celălalt utist selecționat de Lituania, Modestas Vorobjovas, a rămas pe bancă la partida cu britanicii. 

În fine, România U21, la care David Miculescu a fost selecționat în premieră, nu va mai disputa mâine amicalul cu Anglia U21, deoarece în delegația englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România. Selecționerul Florin Bratu și-a dorit încă un meci de pregătire la această acțiune pentru a înlocui partida anulată, așadar România U21 va susține un joc de antrenament cu Gloria Buzău, care se va disputa sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 12:00, pe stadionul „Dinamo”.

FOTO: Pro TV