Mamografii gratuite pe strada Cocorilor, numărul 57
02.03.2021
Este pandemie de coronavirus dar nu putem neglija celelalte boli, mai ales cele grave.
In Arad, femeile isi pot face momografii gratuie la Centrul de pe strada Cocorilor, care are program in zilele de luni si joi.

Pana acum 3399 de arădence au beneficiat de screening mamar gatatuit începând cu anul 2017

Dintre acestea, 459 au beneficiat, în anul 2020, de această examinare, la Centrul de screening mamar din Arad. Numai anul acesta 61 de arădence s-au adresat Centrului pentru screeningul mamar.

Cancerul mamar nu doare, asa ca femeile trebuie sa se asigure ca sunt intr-adevar, bine. Tot ce aveti nevoie este o trimitere de la medicul de familie si un pic de initiativa pentru sanatatea voastra. Mamografiile se realizeaza gratuit.

Situat în Arad, str. Cocorilor nr. 57, Centrul a fost dat în folosință gratuită Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad de către Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Centrul este echipat de Consiliul Județean cu aparatură performantă, achiziționat din fonduri europene

In ședința Consiliului Județean, s a decis continuarea programului de investigatii mamare, de această dată fără limită de vârstă, iar acestea vor ajunge mai usosr la cele care au nevoie. Se vor efectua mamografii gratuite cu ajutorul unei Unități Mobile dotate cu mamograf mobil.

Programul de lucru în ambulatoriul de mamografie este de 2 zile pe săptămână, lunea si joia.
Pentru programarea mamografiilor puteti suna la nr. 0730110201 între orele 8-16.30.

Consilierii județeni au aprobat si încheierea unui protocol de colaborare cu Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, pentru a sprijini implementarea Proiectului „Fii responsabilă de sănătatea ta. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, implementat de către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în parteneriat cu Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţăʺ Cluj-Napoca. 

 |