Lucrări în ritm normal în plină pandemie de COVID-19!
27.04.2020

Lucrările la stadionul “Francisc Neuman” decurg într-un ritm normal, în ciuda pandemiei de coronavirus. În jur de 30 de muncitori sunt împrăştiaţi prin diferite sectoare ale noii arene din Arad, iar progresul este vizibil.

În afară de sectoarele vip şi masa presei, noul “Francisc Neuman” a fost acoperit în întregime cu scaune. O data cu îmbrăcarea completă a stadionului, s-a început montarea balustradelor şi barelor de susţinere pe exterior.  

În momentul vizitei TV Arad la arena din Calea Aurel Vlaicu, aspensoarele udau gazonul, iar acesta urmează să intre de marţi în administrarea Primăriei. La ora 10, o comisie din cadrul instituţiei de la kilometrul 0, împreună cu reprezentaţi ai firmei care s-a ocupat de montarea suprafeţei de joc se vor întâlni pentru a face recepţia finală a lucrărilor. 

La interiorul stadionului, muncitorii se ocupă de instalaţii electrice, suduri, tencuieli, gletuiri, dar şi alte finisaje. Se lucrează pe toate nivelele, acolo unde, la sectoarele vip, au apărut şi aparatele de climă. 

Pentru partea de exterior, muncitorii au început treaba la faţadă, iar la bucata dinspre complexul rezindenţial, se toarnă în aceste zile beton pentru gardul care va împrejmui parcarea, iar o parte importantă a fost montată deja. 

Stadionul “Francisc Neuman” va avea o capacitate de 11.500 de locuri şi va putea găzdui meciuri din Cupele Europene, precum şi jocuri ale selecţionatelor de juniori şi tineret ale României.