Laszlo Balint, după decizia FRF: „ Au fost cele mai grele 24 de ore din viața mea. Nu am dormit toată noaptea“
15.05.2020

UTA va trebui să joace play-off cu puncte înjumătățite, conform ultimei decizii a FRF. Arădenii aveau un avans de 11 puncte față de echipele de pe locurile 2 și 3, iar acum mai au doar cinci.

Antrenorul liderului la zi din liga secundă a vorbit despre această decizie.

„E frustrare, de dezamăgire mare, pentru că efectiv ni s-au luat șase puncte prin acestă decizie. Șase puncte! Puncte obținute pe teren de băieții mei. Sincer, au fost cele mai grele 24 de ore din viața mea. Aveam ceva informații că se va ajunge la această variantă incredibilă, dar refuzam să cred așa. Este o decizie discriminatorie, care avantajează cinci echipe și dezavantajează una, UTA! Nu am dormit toată noaptea. Am stat doar pe telefoane și pe masaje, cu jucători, suporteri și oameni de fotbal. Concluzia este că trebuie să ne adunăm, să luptăm pe teren și să demonstrăm, în ciuda multora, că suntem cea mai bună echipă din Liga 2“, și-a spus off-ul Laszlo Balint pentru Monitorul Expres.

Lotul UTA-ei se va reuni duminică seara, iar jucătorii vor reîncepe antrenamentele după ce vor sosi rezultatele testelor pentru SARS-CoV2.