Laszlo Balint, contestat de o parte dintre suporteri!
24.01.2022

La finalul partidei UTA - Gaz Metan, pierdută de arădeni cu 0-1, Laszlo Balint a fost contestat de o parte dintre suporteri, care l-au huiduit în momentul în care s-a dus în fața galeriei alături de jucători. 

Mai apoi, suporterii nemulțumiți au bătut în geamuri pentru a împiedica desfășurarea conferinței de presă susținută de antrenorul UTA-ei.

„Când sunt înjurat de familie e normal să plec, am vrut să fiu civilizat mereu, eu îi înțeleg, sunt nervoși, sunt reacții la cald, sunt frustrați. Și noi căutăm soluții să ieșim din acest moment greu. Dacă se consideră că Balint e principala problemă la UTA, nu am ținut niciodată de scaun, am contract până în vară, vreau să îl duc la bun sfârșit dar nu voi accepta să ies pe stradă și să fiu înjurat. Mi-am sacrificat mult din energia mea, din sufletul meu pentru această echipă, vreau să o fac în continuare dar nu să mi se înjure familia. E de înțeles, sunt reacții la cald. Pentru că am evitat să se nască un conflict, am preferat să plec din fața fanilor, nici pentru mine nu e o situație plăcută.” a declarat Balint.


În urma acestor evenimente, se pare că tehnicianul a vrut să își dea demisia, însă a fost convins de Alexandru Meszar să rămână, pentru moment, la echipă. 

Suporterii și-au prezentat poziția referitor la cele întâmplate duminică seară printr-o postare pe pagina Ultras Arad, în care și-au reiterat susținerea pentru echipă, de care vor fi alături inclusiv la meciul din deplasare cu Rapid, dar au acuzat gestul făcut de antrenor, pe care l-au descris ca fiind unul „laș, deplasat și nedemn”.

Alături de Marius Croitoru, Balint este cel mai longeviv antrenor din Liga 1, fiind pe banca UTA-ei din vara lui 2019.