La un pas de redeschidere
28.05.2020

Una dintre destinațiile preferate ale arădenilor este la un pas să îşi redeschidă porţiile, asta dacă legislaţia în vigoare va permite această situaţie.

Plaja de la Ghioroc se află în plin proces de extindere, iar ultimele finisări sunt în grafic. Mai mult decât atât, chiar în aceste zile, administraţia locală din Ghioroc aşteaptă de la Ministerul Turismului, clasificarea camping-ului.  Zona de căsuţe a fost clasificată cu 3 stele, însemnând maximul care se putea obţine.

Litoralul din Vestul Tarii găzduieşte şi unul dintre cele mai îndragite  festivaluri din judet. Ghioroc Summer Fest a fost votat în ultimii trei ani ca fiind cel mai bun festival din județul Arad. Nu se stie incă dacă anul acesta se va mai desfăsura, însă un lucru este cert:  arădenilor le este dor de nisipul fierbinte, apusurile de poveste şi atmosfera  weekend-urilor de pe plajă.

Potrivit ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, dacă numărul de cazuri de covid-19 va fi în scădere, de la o zi la alta, se va trece la o altă perioadă de relaxare. Mai exact, la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar de la 15 iunie, deschiderea plajelor.