La Mulți Ani, Rubio!
03.06.2024

Ziua Internațională a Copilului și Aniversarea Asociației Rubio Pro Copilărie Pro Viață

Ziua Internațională a Copilului coincide, nu întâmplător, cu ziua Asociației Rubio Pro Copilărie Pro Viață. Organizația a împlinit, în 2024, 12 ani de activitate și a sărbătorit alături de copii într-un mod deosebit.


Activități Speciale în Parcul Mihai Eminescu

Pe 1 iunie, în Parcul Mihai Eminescu, Ziua Copiilor a fost celebrată de reprezentanții asociației Rubio Pro Copilărie Pro Viață, care au organizat o serie de activități speciale pentru a aduce zâmbete pe fețele copiilor. Cei mici au avut ocazia să își exprime creativitatea pictând noile piese de șah de pe esplanadă, transformându-le în adevărate opere de artă. Jocurile interactive au fost, însă, punctul culminant al zilei, aducând bucurie, energie și distracție tuturor participanților.


Sprijin pentru Copii și Comunitate

Zi de zi, Asociația Rubio Pro Copilărie Pro Viață sprijină peste 40 de copii provenind din familii monoparentale. ONG-ul se implică activ și în comunitatea arădeană, reabilitând și înfrumusețând spații publice din municipiu. Printre proiectele lor se numără reabilitarea Parcului Bujor Buda, a scuarului Sever Frențiu și a esplanadei din Parcul Mihai Eminescu.

În final, le transmitem și noi un călduros "La mulți ani!" tuturor celor de la Rubio Pro Copilărie Pro Viață, fie ei copii sau adulți! Sărbătorirea acestei zile este o ocazie de a aprecia eforturile depuse de asociație în sprijinul copiilor și al comunității, contribuind la o viață mai bună pentru toți.