La Arad s-a deschis cel mai mare magazin ALTEX din România!
30.01.2020

Altex România, cel mai mare retailer electro-IT din țară, a deschis în municipiul Arad cel mai mare magazin de electronice și electrocasnice pe care rețeaua îl are în prezent.

Unitatea de la Arad este cel mai mare centru de servicii al rețelei din țară, amenajat pe o suprafață de 4000 de m². Altex ajunge, astfel, la un total de 105 magazine în toată țara.

În noul magazin din Arad clienții vor găsi o gamă de peste 10.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 60% la sute de produse. Promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii vor fi valabile în perioada 30 ianuarie – 5 februarie  2020, în limita stocului disponibil.

Pentru a marca inaugurarea celui mai mare centru de servicii Altex din România, retailer-ul l-a avut, miercuri, ca invitat special la deschiderea oficială pe cel mai cunoscut portar român din toate timpurile, Helmut Duckadam.

Pentru public, magazinul va fi deschis din 30 ianuarie, iar între orele 14.00 – 16.00, toți cei care vor trece pragul noului magazin Altex vor avea ocazia să îl cunoască și să se fotografieze alături de marele portar.

„Arad este un oraș în plină dezvoltare, tocmai de aceea am ales să aducem cel mai mare magazin electro-IT din rețeaua noastră aici și să răspundem unei cereri în creștere. Gama largă de produse, ofertele pe care le punem la dispoziție, serviciile de consiliere din partea experților noștri sunt toate elemente care ne-au asigurat și continuă să ne asigure un avantaj competitiv și ne ajută să oferim clienților o experiență de cumpărare plăcută și eficientă”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Altex oferă clienților o gamă extinsă de produse și servicii foarte utile, cum ar fi: rezervă online ridică în magazin, servicii de finanțare flexibile, extragaranții, livrare la domiciliu, service, retur oriunde, buy-back, consultanță de specialitate.

Noul centru de servicii se află pe Calea Radnei nr. 294 și va funcționa de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 21.00, și duminică, între orele 9.00 – 20.00.