Iustin Cionca va trimite informări pe telefon sau e-mail arădenilor interesați de proiectele administrației județului
28.12.2020

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, face încă un pas pentru transparentizarea activității sale și a instituției pe care o reprezintă. Iustin Cionca va trimite lunar un scurt raport de activitate fiecărui arădean care se înscrie într-o bază de date și dorește să afle informații despre activitatea Consiliului Județean Arad și a președintelui acestuia. 

„Vom informa arădenii pe sms sau pe e-mail, în funcție de opțiunile lor și în condițiile legii. Așteptăm înscrierile în baza de date la adresa de mail transparenta@cjarad.ro, unde arădenii interesați vor trimite o solicitare care să cuprindă numărul lor de telefon mobil sau adresa de poștă electronică unde doresc să li se livreze informări despre activitatea noastră” – a declarat Iustin Cionca. 

Sistemul va deveni funcțional din ianuarie 2021. 

Iustin Cionca a câștigat alegerile locale din 27 septembrie cu „Proiectul pentru Arad”, obținând cele mai multe voturi în 73 de unități administrativ teritoriale, din cele 78 de la nivelul județului Arad. Președintele Consiliului Județean a decis să comunice cu arădenii și prin acest mijloc, având în vedere restricțiile determinate de situația epidemiologică.