Ionuț Badea nu mai este antrenorul UTA-ei! „Îi mulțumim pentru aportul adus”
20.05.2022

Clubul UTA a confirmat astăzi despărțirea de antrenorul principal Ionuț Badea. Contractul tehnicianului s-a încheiat la finalul sezonului, iar conducătorii grupării arădene au ales să nu îi prelungească înțelegerea.

„Ionuț Badea nu mai este antrenorul nostru, după ce contractul acestuia s-a încheiat la finalul sezonului. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a preluat echipa noastră înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, prilej cu care a reușit și prima victorie pe banca tehnică. Îi mulțumim pentru aportul adus în aceste trei luni și jumătate, după ce a preluat echipa într-un moment greu și a asigurat liniște, stabilitate și continuitate. Totodată, Ionuț Badea a debutat patru juniori pe prima scenă a fotbalului românesc (Alexandru Pătlăgică, Fabiano Cibi, Denis Hrezdac și Rareș Pop), oferindu-le altor doi (Alexandru Roșca și Darius Iurasciuc) ocazia să facă parte din lotul primei echipe. Îi urăm multă baftă în activitatea următoare!” a fost mesajul clubului arădean.

Foarte probabil, Badea va fi înlocuit pe bancă de Ilie Poenaru, tehnician care a recunoscut în ultimele zile că se află în discuții avansate cu UTA.