Întâlnire de lucru între Iustin Cionca şi Ilie Bolojan
03.05.2022

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost astăzi la Arad, la o întrevedere cu Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. Discuțiile s-au purtat pe marginea proiectelor de infrastructură a celor două județe.
„ Am revăzut punctele de acces pe drumul expres și impactul fiecăruia dintre ele asupra comunităților riverane. Am rediscutat și un alt proiect important, legătura dintre județele Arad și Bihor prin stațiunea Moneasa. Consiliul Județean Arad este blocat de Romsilva pentru porțiunea de drum în pădure, până la limita cu Bihorul, iar Consiliul Județean Bihor încă nu are o sursă de finanțare pentru cei 15 km de drum care să lege județul de Moneasa. Am vorbit cu dl. Ilie Bolojan să căutăm o soluție comună și să avem un punct de vedere comun, pentru că este un drum care poate revitaliza întreaga zonă a spus Iustin Cionca.
I-am prezentat domnului președinte Bolojan proiectul strategic al județului Arad pe următorii ani, modernizarea unei legături cu Bihorul în nordul județului, prin Seleuș, Cermei, Mișca, Apateu, Berechiu, Șepreuș, Beliu, un proiect în valoare de 42 de milioane de euro și care vizează 74 km de drumuri județene” – a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad.