Înscrieri online la Medicină UVVG Arad
13.05.2020

Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad a inceput inscrierile la specializarile din domeniul SANATATE.

Cei care doresc sa aleaga o cariera in domeniul medical se pot inscrie online in cadrul celor 3 facultati medicale:

Facultatea de Medicina cu specializarile
- Medicina Generala
- Balneofiziokinetoterapie si recuperare
- Biologie

Facultatea de Medicina Dentara
- Medicina Dentara
- Tehnica Dentara

Facultatea de Farmacie
- Farmacie
- Nutritie si Dietetica

De asemea, UVVG a lansat Brosura Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad, brosura interactiva cu trimitere direct la site-urile facultatilor, departamentelor sau la paginile de Facebook ale centrelor universitatii, si site-urile partenerilor antreprenoriali. Aceasta se poate descarca de pe canalele media ale universitatii, http://www.uvvg.ro, platforma de admitere: admitere.uvvg.ro sau de pe pagina de Facebook: Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere on line pusă la dispoziție de Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad la adresa admitere.uvvg.ro de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua internet.


Dupa cum mentiona si rectorul UVVG, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci, Universitatea de Vest Vasile Goldis are infrastructura necesara desfasurarii cursurilor online inca de cativa ani, cei care studiaza in cadrul institutiei de invatamant superior fiind deja familiarizati cu predarea si inscrerile online.

Informatii suplimentare la tel: 0748 988 884
e-mail: admitere@uvvg.ro
site: http://www.uvvg.ro
Facebook: Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad