Început perfect de play-out: UTA - Viitorul Constanța 1-0
16.04.2021

UTA a început perfect play-out-ul din Liga 1. Arădenii s-au impus cu 1-0 în meciul cu Viitorul Constanța prin reușita semnată de Ioan Hora în minutul 63. Experimentatul atacant a punctat cu un șut din cădere după o fază lucrată de Roger, Erico și Florin Ilie.

Tehnicianul UTA-ei, Laszlo Balint, a reacționat după victoria din prima etapă a play-out-ului: „Pe lângă golul marcat am avut şi alte ocazii mari. La raportul ocazii, eu cred că, victoria nu poate fi pusă la indoială. Am ştiut să reacţionăm bine azi. Trebuie să-i felicit pe toţi pentru că merită. Suporterii noştri au venit să ne transmită un mesaj ieri şi băieţii le-au simţit energia şi au reacţionat azi foarte bine. Ne este dor de suporteri. Le simţim lipsa şi le dedicăm această victorie. Semnele sunt bune, avem a doua victorie la rând pe teren propriu. Această constanţă ne poate îndeplini obiectivul”

Cu acest succes, „roș-albii” au ajuns la 22 de puncte și se află, cel puțin pentru moment, pe primul loc în play-out. În următoarea etapă, arădenii vor juca marți, de la ora 21:30, pe terenul lui Dinamo.