Încep înscrierile elevilor în învăţământul primar
27.02.2020

Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad informează că începe înscrierea elevilor în învăţământul primar.

Cererile – tip de înscriere pot fi completate şi validate direct la unitatea de învăţământ la care părintele doreşte înscrierea copilului.

Inspectoratul Școlar Județean Arad informează că prima etapă de înscriere are loc în perioada 4 – 23 martie 2020, de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00.

În data de 26 martie 2020 şi 1 aprilie 2020 se va afişa în unităţile de învăţământ şi pe site-ul inspectoratului şcolar lista copiilor înscrişi după prima etapă.

A doua etapă de înscriere are loc în perioada 23 – 30 aprilie 2020. 

Dacă, după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi în nicio unitate de învăţământ, părinţii vor completa o nouă cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapă. 

Unităţile de învăţământ sunt obligate să afişeze situaţia copiilor înscrişi şi a locurilor rămase disponibile, după fiecare etapă de înscriere. 

În 7 mai 2020 se va afişa în unităţile de învăţământ şi pe site-urile inspectorarelor şcolare lista copiilor înscrişi după a doua etapă.

Care sunt actele necesare pentru înscriere si ce condiţii de înscriere sunt prevăzute, puteţi afla de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, www.isjarad.ro.