Încă un pieton lovit în Vladimirescu!
13.02.2020

UPDATE: 17:10

Din primele cercetări la fața locului, IPJ Arad a anunțat: "Astăzi, 13 februarie, în jurul orelor 14:50, un bărbat de 44 de ani, din județul Brașov, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, pe D.N. 7, sensul de mers Deva -Arad, pe raza localității Vladimirescu, și nu a acordat prioritate unei femei de 71 de ani, angajată în traversarea regulamentară a trecerii de pietoni (marcată și semnalizată cu indicator rutier) din apropierea Bisericii Ortodoxe.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului.

În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă."

-----

Știrea inițială:

Încă un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni, în Vladimirescu, tot pe DN7. De această dată în apropierea intersecției cu strada Vasile Milea, în faţa Bisericii Ortodoxe din localitate. O femeie, angajată în traversarea străzii, a fost lovită de un autoturism.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. A suferit un traumatism cranian și toracic.

Ieri, pe trecerea de pietoni de la intersecţia spre gara din Vladimirescu, un şofer de 70 de ani a accidentat două femei. Una dintre tinere, de 27 de ani, care era însărcinată, și-a pierdut viața. 

Sursa foto: Info Trafic Arad