Încă 3 puncte puse la păstrare
17.08.2019

UTA își continuă startul perfect de sezon în Liga Secundă. Pe stadionul ”Motorul” din Aradul Nou, în prezența a 3500 de spectatori, alb-roșii și-au păstrat statutul de favoriți și s-au impus în fața Csikszereda Miercurea Ciuc la scor de nerprezentare, 3-0. După o primă repriză palidă, în care doar Miculescu și Rus au încercat buturile adverse, după pauză arădenii s-au dezlnățuit și au atacat în valuri poarta Csikszeredei. Ciprian Rus a deschis scorul după o deviere a lui Miculescu, în minutul 54, și tot căpitanul UTA-ei a majorat avansul dupa o acțiune superbă a lui Buhăcianu cu 3 minute înainte de final. Oroian, intrat de puțină vreme pe gazon, a pătruns în suprafața de pedeapsă și a fost faultat, iar Ursu și-a asumat execuția de la punctul cu var și a închis tabela la același scor ca și în primele 2 etape. 

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu – Lorenzi, Hrezdac – Miculescu, Rus, Bustea – Buhăcianu. Au mai evoluata: Ursu, Isac și Oroian.

Csíkszereda: Ljuljanovic – Majzik, Lalic, Csonka, Simo – Eder Gonzales, Sz. Veres – Bara, Jebari, Erdei – Hodgyai. Au intrat: Julia, Erdei și Barta. 

Arădenii acumulează astfel maxim de puncte după 3 etape, 9 goluri marcate și niciunul primit, și se clasează pe locul secund, în spatele SCM Buzau, care a reușit o victorie cu 7-0 în fața Sportului Snagov.

Foto: sportarad 

video: UTA Arad/Facebook