În căutarea băiatului
21.01.2021

Căutările băiatului de 7 ani din județul Arad, care a dispărut pe pe data 9 ianuarie, continuă, dar fără niciun rezultat până în acest moment. Autoritățile locale spun că este cea mai mare acțiune de căutare care a avut loc în zonă, iar locurile au fost căutate de mai multe ori.
Câteva sute de pompieri, polițiști, pădurari și voluntari ajutați de câini de urmă, cai, mașini de teren, aparate cu termoviziune, o barcă și mașina 8x8 de capacitate mare de trecere a ISU Arad l-au cautat pe băiat încă de la început, dar nu au găsit nici măcar un indiciu care să arate ce s-a întâmplat cu copilul.

Vecinii care cunosc familia spun că părinții le poartă de grijă celor 4 copii pe care îi au și nu își pot explica modul în care băiat a dispărut, mai ales că localnicii susțin că acesta cunoștea zona.
În prezența unui psiholog, polițiștii au vorbit cu ceilalți copii cu care băiatul a fost la o stână de la marginea satului, de unde a dispărut ulterior. Și ciobanul care i-au dus cu căruța la stână a fost audiat, dar declarațiile nu sunt de natură să lămurească ceea ce s-a întâmplat.
Autoritățile au folosit un elicopter al MAI, un paramotor și drone pentru căutările de la înălțime și au periat câțiva zeci de km pătrați, o zonă cu pădure, câmp și canale agricole, iar verificările au ajuns chiar în localitățile învecinate, dar fără niciun rezultat.
Poliția l-a anunțat la persoane dispărute și roagă cetățenii care pot oferi informații să sune imediat la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.