Împreună pentru Robert!
06.05.2021

Mulţi dintre noi trecem prin viaţă şi considerăm fiecare mic impediment, sfârşitul lumii. Pentru unii însă, problemele mici sunt nesemnificative, viaţa lor fiind o cursă contratimp.

Robert este, la prima vedere, un dansator obişnuit în vârstă de 16 ani. Din păcate însă, el nu se poate bucura de copilărie, fiind nevoit să umble prin spitale în marea majoritate a timpului. Acum, viața l-a pus atât pe el, cât şi pe apropiaţii lui, din nou la încercare.

După trei ani de la operația pe creier de la Cluj, sesiuni de tratament în România, boala a recidivat și Robert trebuie să plece de urgență în Israel pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale de ultimă generație. Aceasta este şansa lui de a rămâne în viaţă.

Având în vedere costurile enorme, familia şi apropiaţii au nevoie de sprijin. Puteţi depune atât lei, cât şi euro în conturile deschise pentru a ajuta. Orice sumă este o şansă oferită lui Robert de a rămâne în viaţă. Robert este așteptat cât mai repede în Israel, pentru investigații și operație.