Impozite cu bonificație, numai pâna la 30 iunie!
25.06.2020

Marți, 30 iunie 2020, este ultima zi în care contribuabilii arădeni își mai pot plăti taxele și impozitele locale pentru anul în curs, beneficiind de bonificația de 10% din valoarea acestora stabilită de Consiliul local conform legii.
Până acum și-au achitat impozitele 62.845 dintre persoanele fizice și 4.950 dintre persoanele juridice.
Reamintim faptul că în luna martie a fost prelungit termenul de plată până în 30 iunie 2020 pentru impozitul pe clădire, teren și mijloace de transport.

Arădenii au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată: numerar, prin POS, respectiv plata online.
Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Direcţiei Venituri. Programul este de luni până miercuri 8:30-15:30, joi între orele 8:30-17:30, iar vineri între orele 8:30-14:00

Serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale este disponibil şi la toate oficiile poştale din municipiu.
Plata prin POS rămâne una dintre cele mai sigure metode de plată a dărilor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar.
De departe cea mai comodă metodă este cea online. Pentru a plăti online taxele şi impozitele locale, intraţi pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro şi accesaţi Platforma de contact – Plăteşte online a Direcţiei Venituri.