Iarna car şi vara brad!
08.07.2021

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a publicat pe contul său de Facebook fotografii cu aprinderea luminițelor de Crăciun la doi brazi artificiali bogați și frumos ornați amplasați chiar în zona primăriei. Și asta deși suntem în plină vară. În câteva ore, mesajul a atras circa 200 de comentarii, unele de susținere, altele de critică.

În timp ce unii oameni spun că în oraș sunt alte priorități de rezolvat, alții își amintesc zicala că omul gospodar își face iarna car, iar vara sanie.
Alții spun că ar fi pus în fața primăriei dozatoare de bere, că sunt mai de sezon. Mai mulți oameni își transmit Crăciun Fericit la 40 de grade Celsius și evident că din reacții nu a lipsit nici celebrul cântec „Împodobește mamă bradul”.
Autoritățile au anunțat încă de anul trecut că vor folosi brazi artificiali în acest an. Bradul de Crăciun de anul trecut a fost schimbat de către primărie la câteva zile de la amplasare, dupăce acesta a devenit ținta a numerose ironii și critici, oamenii susținând că bradul avea corona rară, iar ramurile păreau uscate.