Haţegan revine în arbitraj chiar la Arad! Experimentatul „central” se va afla în camera VAR la Supercupa României
08.07.2022

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada pentru Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi. Meciul de pe Arena „Francisc Neuman”, care va începe sâmbătă, de la ora 20:30, va fi condus la centru de Adrian Cojocaru, care va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Ciprian Danșa. Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Dima.

Partida de la Arad este prima din istoria fotbalului intern care va beneficia de sistemul de arbitraj video, iar în camera VAR vor lua loc Istvan Kovacs, arbitru VAR, Mihai Artene, asistent VAR și Ovidiu Hațegan, suport VAR.

Arădeanul revine oficial în arbitraj după infarctul miocardic suferit la finalul lunii martie, din cauza căruia a ratat complet finalul sezonului precedent. În continuare, arbitrul de 42 de ani nu s-a decis dacă va mai reveni pe gazon sau va trece permanent în camera VAR: Ce am de gând să fac? Încă nu am hotărât sută la sută. În principiu, vreau să continui. Pe teren, în camera VAR… o să văd. Oricum, sănătatea şi familia sunt sunt pe primul plan, asta este sigur” a declarat Hațegan pentru DigiSport.