Grav accident între Bârzava și Conop
12.05.2021

Update 1

Conform IPJ Arad, în această dimineață, în jurul orei 07,15, un bărbat de 51 de ani, din Lipova, a condus un autoturism pe DN 7, în afara localității Bârzava.

La km 489+185 m, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, condusă de un bărbat de 30 de ani, din Zăbrani.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 55 de ani, din Lipova, pasager în autoturism, și rănirea conducătorului auto și a unei femei de 52 de ani, din Păuliș, pasageră în autoturism.

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, conducătorului auto turismului fiindu-i recoltate probe de sânge.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În acest moment se circulă alternativ pe un singur sens de mers, reluarea traficului în condiții normale fiind estimată în aproximativ 30 de minute.

Știrea inițială

Un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp intre un autoturism și un autocamion pe DN7 la ieșirea din Bârzava către Conop.  Trei victime sunt încarcerate iar pentru salvarea lor intervine Secția Bârzava cu o autospecială descarcerare și un un echipaj SMURD. În sprijin a fost solicitat si elicopterul SMURD. Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.