Golurile vin de la Arad! Man şi Petre, colegi de cameră la Campionatul European de tineret
16.06.2019

Naţionala de fotbal U21 a României va debuta marți (ora 19:30) la Campionatului European de tineret. Selectionaţa pregătită de Mirel Radoi va evolua în primul meci contra Croaţiei.

În lotul tricolor se afla doi arădeni, foşti fotbalişti ai UTA-ei. Dennis Man a marcat primul său gol pentru selecţionata de seniori în urmă cu puțină vreme în deplasarea din Malta, și este al doilea cel mai bine cotat jucător din lot, după căpitanul Ionuţ Radu. Adrian Petre a avut un sezon foarte bun la Esbjerg, cu 12 goluri în 41 de apariţii, și cu care a reușit calificarea în Europa League.

„Trebuie neapărat să câștigăm primul meci, pentru că vom prinde încredere și pentru partidele cu Anglia și Franța. Cred că și celelalte echipe ne vor vedea la lucru, pe video, și își vor da seama de adevărata noastră valoare. Am demonstrat că suntem o echipă foarte puternică şi un grup foarte unit. Vor fi mulţi români şi vrem să jucăm în primul rând pentru ei şi pentru cei care ne urmaresc de acasă,” au fost cuvintele arădeanului Dennis Man la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Croaţia, de marţi seara.


Tricolorii mici sunt cazați la un resort de lux din orașul italian Forli. Hotelul se află la 30 de minute distanță de centrul orașului, iar fotbaliștii vor avea parte de cele mai bune condiții. Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au stabilit organizarea pe camere a fotbaliştiilor, iar arădenii Dennis Man şi Adrian Petre vor fi colegi de cameră pe durata turneului final. Cei doi au făcut şi junioratul împreună, la Arad.

Baieţii antrenaţi de Mirel Rădoi vor fi serviți la masă de mai multe ospătărițe românce care au ales să muncească în Italia pentru a duce un trai mai bun. În celalalte meciuri ale grupei, România va întâlni Anglia, pe 21 iunie, și Franța, 3 zile mai târziu.

Foto: frf.ro