Golgheterul Erico salvează un punct în prelungiri: Chindia - UTA 1-1
13.02.2021

UTA a remizat, 1-1, contra Chindiei Târgoviște în partida din etapa 23 din Liga 1. Daniel Popa a deschis scorul pentru gazde în prima parte, iar Erico a salvat un punct pentru arădeni în prelungiri. cu o lovitură de cap după o fază fixă. Fundașul brazilian este la cea de-a patra reușită în acest sezon al primei divizii, fiind golgheterul echipei.

Prima repriză a aparținut aproape în totalitate târgoviștenilor, care au avut prima ocazie mare în minutul 14: Florea i-a pasat lui Dumitrașcu, iar acesta, din poziție ideală, singur cu Iacob, a trimis pe lângă poartă. Singurul gol al primei părţi a venit în minutul 31: Florea l-a depășit pe Melinte în partea dreaptă, i-a pasat în careu lui Daniel Popa, iar acesta a trimis un șut cu stângul pe lângă Iacob.

Arădenii au avut primele șanse importante în minutul 65, trei la număr într-un interval foarte scurt. Rusu a tras din voleu de la distanță, Aioani a respins în corner, iar din lovitura de colț executată de Roger, Hora a avut două oportunități din doar câțiva metri, dar Aioani a intervenit de fiecare dată. Golul egalizator al UTA-ei a venit în al doilea minut al prelungirilor: Iacob a executat o lovitură liberă din propria jumătate, Pițian a deviat până la Erico, iar acesta a înscris cel de-al patrulea său gol din acest sezon.

„Roș-albii” urcă pe locul 8 după această remiză, iar în următoarea etapă vor juca pe teren propriu, luni, 22 februarie, de la ora 17:30 contra lui FC Botoșani.