Gazonul noului stadion din Arad a fost recepţionat!
04.05.2020

Primăria Arad şi compania care a montat gazonul de pe noul “Francisc Neuman” au ajuns la recepţia finală. Săptămâna trecută, cele două tabere au avut preţ de 2 ore un dialog aprins, din care a rezultat noi mici modificări aduse gazonului. În câteva zile, lucrurile au fost remediate, iar luni s-a făcut recepţia finală. Gazonul intră din această săptămână în posesia municipalităţii, care se va ocupa în continuare de întreţinerea lui. 

Puţin peste 3 milioane de lei a costat suprafaţa de joc a noului stadion din Arad. Lucrarea s-a întins pe o durată de un an şi 8 luni de la declararea câştigătoarei licitaţiei şi până la semnarea recepţiei din această săptămână. 

Lucrările la stadion au continuat şi în weekendul proaspăt încheiat, inclusiv de 1 mai. În această săptămână ar trebui să apară primele finisaje interioare, dar şi racordarea la instalaţiile sanitare şi electrice în fiecare încăpere. De asemenea, tabelele electronice, turnicheţii şi lifturile au fost comandate, şi vor ajunge undeva în jurul lunii iulie. 

Mai jos, comunicatul Primăriei emis astăzi în legătura cu recepţia gazonului:

"Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Baze Sportive vă aduce la cunoștință faptul că la data de 30.04.2020  a avut loc o nouă întâlnire între Comisia de recepție la terminarea lucrărilor și reprezentanții constructorului SC RULOURI DE GAZON SRL.

Comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru obiectivul „Amenajare gazon, instalație de încălzire  și instalație de irigare la Stadionul Municipal UTA – Frații Neuman” a constatat faptul că au fost remediate deficiențele aduse la cunoștința constructorului la data de 28.04.2020 și astfel s-a procedat la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor pentru acest obiectiv."