Gala Premiilor Academice, UVVG Arad, 2021
16.12.2021

Sub genericul „peste trei decenii de excelenţă academică”, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a organizat astazi evenimentul stiintific, Gala Premiilor Academice 2021, in Aula Magna Universitaria „Aurel Ardelean” din Campusul Universitatii.



Evenimentul, care se bucură de un real prestigiu şi excelenţă academică, de-a lungul celor 30 de ani de învăţământ universitar, a fost deschis de prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.


Au fost acordate Premii de Excelenţă, pe secţiuni, pentru: Granturi şi proiecte câştigate, Articole publicate în reviste din străinătate; Cărţi/capitole/studii publicate în edituri de prestigiu din țară și străinătate; Activitatea studenţească și de voluntariat; Contribuția la creşterea vizibilităţii universității pe plan naţional şi internaţional; Implicarea în activitatea administrativă; Parteneriat antreprenorial de succes; Studenții UVVG în lupta cu pandemia COVID-19; Angajatul anului.


„Sunt onorată să vă transmit felicitări tuturor premiaților pentru rezultatele remarcabile obținute. Doresc să mulțumesc în mod deosebit tuturor celor care s-au implicat în lupta împotriva coronavirus printr-un parteneriat și voluntariat de calitate pentru sănătate: Fundației Universitare „Vasile Goldiș” din Arad, Institutului de Științe ale Vieții „Aurel Ardelean”, colegilor și studenților voluntari, care au dat dovadă de implicare în această perioadă dificilă pe care o traversăm”, a precizat prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.