Gala Excelenţei în Sănătate 2019
28.11.2019

Peste 500 de cadre medicale au participat la cea de a IV-a ediţie a Galei Excelenței în Sănătate. Evenimentul a reunit și anul acesta cadre medicale active în cadrul Spitalului Județean Arad, medici de familie din tot județul, dar și medici retrași din activitate, care de-a lungul anilor s-au remarcat prin rezultatele lor în slujba sistemului de sănătate arădean. Distincțiile oferite de autorități au fost grupate în patru categorii: premii pentru întreaga activitate, de excelență, premii de excelență în slujba comunității – acordate medicilor de familie – și premii pentru profesorii emeriți care au activat sau încă predau cursuri în cadrul Facultății de Medicină a Universității Vasile Goldiș.

Iustin Cionca spune că din 2010, CJA a investit și investeşte, prin proiectele sale, peste 90 de milioane de euro în sistemul sanitar din Arad, iar în tot acest proces de dezvoltare, resursa umană a reprezentat o componentă prioritară pentru conducerea județului.

Organizatorii evenimentului au fost Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.