Fostul conducător al UTA-ei, Nicolae Bara, a murit la vârsta de 68 de ani
20.03.2023

Veste tristă pentru suflarea utistă în această seară: fostul conducător și finanțator al clubului, Nicolae Bara, a decedat în Austria la vârsta de 68 de ani. Omul de afaceri a readus UTA în prima divizie în 2006 și a rămas la Arad timp de două sezoane, perioadă în care a finanțat clubul „roș-alb” cu aproximativ opt milioane de euro. A mai deținut la un moment dat publicațiile Sport Total și „Ziarul”, dar și postul de radio Sport Total FM și a fost deputat al României din partea Partidului Democrat între anii 2004-2008.

Anunțul trist a fost făcut de Traian Constantin Igaș, fost Ministru de Interne și președinte de onoare al UTA-ei în urmă cu 15 ani: ”Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun!”

Și clubul UTA a oferit o reacție după decesul omului de afaceri: „Rămas bun, Nicolae Bara! Ne luăm rămas bun astăzi de la Nicolae Bara, fostul conducător al clubului roș-alb, cel care a condus destinele echipei în precedenta perioadă petrecută de “Bătrâna Doamnă” în Liga 1, timp de două sezoane. Îi mulțumim pentru tot aportul adus din poziția de președinte și investitor, și ne bucurăm că l-am avut alături de noi la câteva jocuri din acest sezon din prima ligă a României! Sincere condoleanțe familiei!”