Foresta Suceava - UTA și Șoimii Lipova - Gloria Buzău în play-off-ul Cupei României!
16.09.2022

FRF a desfășurat astăzi tragerea la sorți pentru faza play-off-ului din Cupa României, iar cele două echipe arădene implicate și-au aflat adversarii.

UTA va juca în deplasare pe terenul formației de Liga a III-a Foresta Suceava, în timp ce Șoimii Lipova va găzdui divizionara secundă Gloria Buzău. Antrenorul „roș-albilor”, Ilie Poenaru, a reacționat după aflarea adversarului: "Vrem să mergem pe două fronturi în acest sezon. Cupa României este foarte importantă, este un obiectiv de-al meu şi al băieţilor. Respectăm Foresta Suceava, dar trebuie să avansăm în turul următor, mai ales că întâlnim o echipă de eşalon inferior. S-a văzut şi în ediţiile precedente, Cupa este o competiţie a surprizelor şi pentru asta trebuie să fim foarte atenţi. Foresta este o echipă o tânără peste care Dorin Goian şi-a pus amprenta, o echipă entuziastă şi pe care o vom aborda cu maximă seriozitate. Să sperăm că nu se vor mai întâmpla să le numim accidentele din sezoanele precedente, sper că s-au tras învăţămintele necesare şi că, încă o dată, s-a demonstrat că dacă nu eşti pregătit mental la asemenea meciuri, poţi fi eliminat foarte uşor. Din punct de vedere al primului 11, e clar că trebuie să alcătuim două echipe competitive pentru că în câteva zile vom avea două meciuri foarte importante, ambele în deplasare, cu distanţe lungi, în care vrem să ne atingem obiectivele"

Partidele se vor disputa miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, acestea urmând a fi stabilite şi comunicate ulterior de către Federație.


Tabloul complet al play-off-ului:


Foresta Suceava - UTA

CSM Reșița - CS Mioveni

Ripensia Timișoara - FC U Craiova

CSA Steaua București - Chindia Târgoviște

Concordia Chiajna - Universitatea Cluj

CS Afumați - Rapid

FC Brașov - AFC Hermannstadt

CSC Șelimbăr - Petrolul Ploiești

CS Ocna Mureș - CSM Slatina 

CSC Dumbrăvița - Politehnica Iași

CSM Alexandria - AFK Csikszereda

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Dinamo

Jiul Petroșani - Oțelul Galați

Gloria Bistrița - Unirea Slobozia

Șoimii Lipova - Gloria Buzău

Axiopolis Cernavodă - Minaur Baia Mare