Florin Iacob ratează acțiunea echipei naționale din cauza infectării cu COVID
21.03.2022

Convocat de Edward Iordănescu la naționala României pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel, portarul UTA-ei, Florin Iacob, nu se va alătura lotului național după ce a fost testat pozitiv cu virusul SARS-COV-2. Informația a fost confirmată duminică seară pe site-ul Federației: ”Portarul Florin Iacob (UTA Arad), convocat pentru meciurile cu Grecia și Israel, nu se poate alătura lotului național din motive medicale. Multă sănătate, Florin! Te așteptăm la următoarele partide!”

Locul lui Iacob în lotul României va fi luat de Horațiu Moldovan. Neconvocat inițial tot din cauza infectării cu COVID, fostul portar al UTA-ei a primit rezultatul negativ în această dimineață și se va alătura echipei naționale la finalul perioadei de carantinare scursă de la rezultatul pozitiv inițial. Ceilalți doi portari convocați de Iordănescu sunt Marian Aioani și Florin Niță.

Și lituanianul Karolis Laukzemis este infectat cu COVID, însă e posibil să meargă în continuare la lotul național, în cazul în care va fi testat negativ astăzi. Pe lângă Iacob și Laukzemis, UTA are alți trei fotbaliști convocați la echipele naționale: David Miculescu (România U21), Rolandas Baravykas (Lituania) și Marko Vukcevic (Muntenegru).